donderdag 13 september 2007

Scenario Nicole

Het voorlopige scenario tot nu toe. Reacties zijn welkom!

Ik ging spelen bij mijn beste vriend Bram. Ik mag al in mijn eentje lopen maar dan moet ik alle auto’s heel goed in de gaten houden. Dat kan ik heel goed, ik zag zelfs een meisje zwaaien.
En ik was net bij het gevaarlijke kruispunt met miljoen veel auto’s toen ik hoorde: jhiowqhnfdosfuauqnufnpwkaboem. Dat was een ongeluk….echt waar!
Er waren wel achtentwintig auto’s op elkaar gebotst, ja echt! Echt zo’n grote stapel met allemaal kreukels en glas echt super gevaarlijk.
Er waren allemaal mensen bang. Maar iedereen was bang omdat ze schrikten. Er moest zelfs een hele dikke vrouw gillen, hihi. Mama zegt dat als je soms schrikt je soms per ongeluk moet huilen, maar dat is helemaal niet erg.
Ik was niet bang. Ik wachtte op de turtles, want die komen altijd helpen. Dat weet ik van de tv. Ik ben altijd de paarse want die is de baas en hij is heel slim. Misschien waren ze ergens anders, want ze kwamen niet.
Dan moest ik wel helpen vind ik. Ik deed net als in het leger stiekem naar voren kruipen net als een soldaat maar dan zonder helm want die had ik nog thuis liggen.
Toen stapte er een boze man uit. Hij werd helemaal rood en ging brullen. Er stapte ook een chinees uit en een chinees meisje huh?! Ik ken haar! Zij zit bij mij in de klas. Ze moest heel hard huilen want ze had mega veel bloed. Daarom kwam de ambulance ook. En de politie ook! Die kwamen de boze man opsluiten. Er was ook een grote vrachtwagen. Die nam alle auto’s met kreukels mee. Hij ging helemaal niet hard, het was net een slak.
Toen ben ik maar naar mijn beste vriend Bram gegaan. Hij gaat dit nooit geloven.